Email Adresi

info@tcrtools.com

Telefon

+90 546 539 75 38

Bilgisayar, İletişim ve Tüketici Elektroniği

Radyo ve Televizyondan Hi-Fi ve Multimedyaya, Dijital Çağa

Tüketici elektroniği sektörünün geçmişi 19. yüzyıla kadar uzanıyor. Günümüzde ekonominin en önemli sektörlerinden biridir.

Çağlar Boyu Tüketici Elektroniği

21. yüzyılın ilk günlerinden bu yana, yüksek hızlı İnternet’in mümkün kıldığı yeni fırsatların etkisiyle tüketici elektroniği yeni standartlar belirledi. Akıllı telefon, ultra hafif dizüstü bilgisayarlar, yüksek performanslı konsollar veya internete hazır düz ekran TV’ler gibi teknik yenilikler, ağ bağlantılı bir dijital çağın yolunu açtı. Tüketici elektroniği alanında meydana gelen sürekli yenilikler nedeniyle, endüstriyel üretim ekipmanları sürekli olarak yeni zorluklarla teste tabi tutulmaktadır. Mobil tüketici elektroniği cihazları daha hafif ve daha güçlü hale gelirken, devre kartları ve diğer elektronik bileşenler de daha kompakt ve hassas hale geliyor.

Baskılı devre kartlarının veya PCB’lerin üretiminde gerçekleştirilen işleme operasyonlarına özgü birçok zorluk vardır. Ana zorluklar arasında parçaların küçük boyutu, bunları işlemek için gereken kompakt takımlar ve sıklıkla talep edilen katı toleranslar yer alıyor. PCB’lerin işlenmesi zordur ve birçok zorluğu beraberinde getirir. Tüketici elektroniğinde kullanılan bileşenlerin işlenmesine yönelik kesici takımlar söz konusu olduğunda ZCC-CT tercih ettiğiniz ortağınızdır. CP-EM serisi yekpare karbür frezeleme takımları ve SU serisi yekpare karbür matkaplar gibi takımlar, son derece hassas bileşenlerin işlenmesini mümkün kılar.